Skip to main content
Καλώς Ήλθατε στην Infostep

Υπηρεσίες Μηχανογράφησης & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
Η επιλογή της Infostep αποτελεί μία συνεργασία που έχει δεσμευτεί για βαθιές επαγγελματικές αξίες ακεραιότητας, αξιοπιστίας και ποιότητας.

Πληροφορική & Τεχνολογία

Στην Infostep, αναφερόμαστε στην εξωτερική ανάθεση ως διαχειριζόμενες υπηρεσίες, επειδή εργαζόμαστε ως επέκταση του οργανισμού σας για τη διαχείριση ενός ολοένα και πιο περίπλοκου περιβάλλοντος τεχνολογίας, διαδικασιών, συστημάτων και λογισμικού ιδιαίτερα στα τμήματα λογιστηρίου και μηχανογράφησης.

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Η καλύτερη διαφήμιση μας είναι οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες που απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας. Δείτε μερικά ενδεικτικά έργα μας.

Εκπαίδευση

Δεν είναι μυστικό ότι διάφορα εταιρικά λογισμικά όπως το CRM και το ERP μπορούν πραγματικά να φέρουν επανάσταση στον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας σας, συνδέοντας τα τμήματα σας και βελτιώνοντας τις διαδικασίες σε ολόκληρη την επιχείρησή σας. Επίσης, δεν είναι μυστικό: η πιθανότητα μιας εφαρμογής ERP, CRM και λοιπών προγραμμάτων, να καταλήξει σε αποτυχία. Ορισμένες εφαρμογές αντιδρούν επειδή οι εργαζόμενοι δυσκολεύονται να χρησιμοποιήσουν σωστά το λογισμικό, το εγκαταλείπουν από απογοήτευση ή εισάγουν και αναλύουν εσφαλμένα δεδομένα - όλες τις συνταγές για επικίνδυνα σφάλματα και χαμηλή απόδοση επένδυσης.

Γι 'αυτό η εκπαίδευση CRM και ERP για των χρηστών της εταιρεία σας είναι τόσο σημαντική. Η σωστή εκπαίδευση είναι ο μόνος τρόπος για να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη υιοθέτηση του νέου εταιρικού λογισμικού ή της πλατφόρμας ενοποίησης σε ολόκληρη την επιχείρησή σας.

Μια καλά εκπαιδευμένη ομάδα που έχει μια σταθερή κατανόηση, μπορεί να είναι σίγουρη ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει το λογισμικό αποτελεσματικά για:

  • Λάβει ενημερωμένες αποφάσεις

  • Αντλήσει χρήσιμες αναφορές

  • Παρέχει δραστικότερα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες στους πελάτες της

  • Εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία σε ολόκληρη την οργάνωση και την αλυσίδα εφοδιασμού

  • Αυξήσει την παραγωγικότητα και μειώσει το κόστος υποστήριξης.

Η μάθηση δεν χτίζει μόνο ανθρώπινο κεφάλαιο, αλλά χτίζει επίσης οργανωτικό κεφάλαιο. Καθώς οι εργαζόμενοι μαθαίνουν καλύτερα τις δουλειές τους και το σύστημα, τόσο πιο ικανοί γίνονται στους ατομικούς τους ρόλους και πιο αποτελεσματικά μπορούν να βοηθήσουν συλλογικά τη λειτουργία της επιχείρησης.

Η Infostep παρέχει πλήρης εκμάθηση των χρηστών της επιχείρησής σας σε όλα τα προγράμματα λογισμικού που προσφέρουμε.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟ

Η Infostep έχοντας βαθιά τεχνογνωσία έχει βοηθήσει επιχειρήσεις διαφορετικών μεγεθών και κλάδων, να διαμορφώσουν και να διαχειριστούν τη στρατηγική τους για την Ασφάλεια Πληροφοριών και τη Διαχείριση Κινδύνων.

Κατανοώντας τις προκλήσεις σας και παραμένοντας πιστοί στις μακροχρόνιες «Βασικές Αξίες» και «Αρχές» της πρόβλεψης των αναγκών σας και προσφέροντας με συνέπεια πρωτοποριακές καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες, έχουμε προσαρμόσει τις «Συμβουλευτικές Υπηρεσίες» για να σας βοηθήσουμε στην αποτελεσματική διαχείριση του ψηφιακού κινδύνου στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ IT

Καθώς η υποδομή πληροφορικής γίνεται πιο περίπλοκη, η διαχείριση γίνεται πιο δύσκολη και ακριβή. Το κόστος συντήρησης της πληροφορικής, συμπεριλαμβανομένων ενημερώσεων λογισμικού και αναβαθμίσεων υλικού, είναι σημαντικό. Ως αποτέλεσμα, ξοδεύετε χρόνο και χρήμα για την τεχνολογία και μια κορυφαία ομάδα IT αντί να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Η Infostep μπορεί να υποστηρίξει την εταιρεία σας, με τη σωστή τεχνολογία & υποδομή πληροφορικής για να κάνει την επιχείρησή σας ευέλικτη και να μειώσει τον κίνδυνο της διαδικασίας ψηφιακού μετασχηματισμού, αλλά και το κόστος συντήρησης.


Αριθμός Γ.Ε.Μ.Η. 122583509000

Copyright 2022 Infostep all rights reserved

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

Υπεύθυνη: Τσιμπρίδου Πελαγία
Δ/νση: Π.Ράλλη 231 & Θράκης, Νίκαια
Τ.Κ: 184 50
Τηλ. Κέντρο: 211 850 40 50
Fax: 211 850 59 90
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Υπεύθυνη: Ευαγγελοπούλου Μαρία
Δ/νση: Τρεπέζης 47, Δροσιά
Τ.Κ: 341 00 Χαλκίδα
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.