Skip to main content

Φιλοσοφία & Όραμα

Κάθε υπάλληλος της Infostep μαθαίνει τις αξίες μας από την πρώτη του μέρα.
Λειτουργούμε μέσω αυτών των αξιών με επιτυχημένα αποτελέσματα και εστιάζουμε στην παράδοση.

Οι Αξίες μας

ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΕΡΓΟ

Δεν παρέχουμε μόνο εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες και λογισμικό, αλλά προσπαθούμε να το παραδώσουμε στα χρονοδιαγράμματα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Είναι τόσο σημαντικό για εμάς όσο και για εσάς ότι το έργο παραδίδεται σωστά, εγκαίρως και σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας.

ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Εξετάζοντας τις πτυχές των δραστηριοτήτων σας και με τους κατάλληλους πόρους, μελετάμε και υλοποιούμε την οικοδόμηση ενός ισχυρού προγράμματος μείωσης του κόστους, που σας επιτρέπει να αντιμετωπίζετε επιχειρησιακές προτεραιότητες ενώ παράλληλα να αυξάνετε την αποδοτικότητα.

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΜΑΣ

Σε συνεργασία μαζί σας, επιλύουμε πολύπλοκα προβλήματα γρήγορα και αποτελεσματικά. Μοιραζόμαστε τις επιτυχίες μας, κατευθύνουμε και συντονίζουμε την κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα άμεσα και ομαδικά. Και το κάνουμε με ρεαλιστικό τρόπο για να διασφαλίσουμε ότι παρέχουμε ποιότητα έργου στο χρονοδιάγραμμα που συμφωνούμε.

ΖΟΥΜΕ «ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ» ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

Όταν ένα έργο παραδοθεί με επιτυχία, θα το μοιραστούμε. Αντιμετωπίζουμε οποιοδήποτε θέμα της επιχείρησής σας από την οπτική σας. Το έργο της εταιρεία μας εξελίσσεται καθώς οι ανάγκες σας αλλάζουν, έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όταν εργάζεστε με την Infostep, θα ωφεληθείτε από υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες & τεχνολογία. Είστε σημαντικοί για εμάς και μπορείτε να περιμένετε από εμάς να κάνουμε το επιπλέον βήμα για εσάς και την επιχείρησή σας.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ

Όλοι στην ομάδα της Infostep γνωρίζουν ότι πρέπει πάντα να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για τους πελάτες μας, αλλά ταυτόχρονα αυτό είναι δυνατό μόνο αν απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε.

Νοιαζόμαστε για τους πελάτες μας, γιατί είναι ο λόγος για τον οποίο δραστηριοποιούμαστε. Οι ανάγκες σας είναι στο επίκεντρο των παροχών μας. Θέτουμε τις ανάγκες των πελατών μας στο επίκεντρο της επιχείρησής μας και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό που επιτυγχάνουμε καθημερινά.

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟΙ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ

Θα είμαστε ανοιχτοί και ειλικρινείς μαζί σας σχετικά με το έργο, τις απαιτήσεις, το κόστος και το χρονοδιάγραμμα. Θα σας ενημερώνουμε σε κάθε βήμα, και εργαζόμαστε με διαφάνεια. Μας ενδιαφέρει να κάνουμε το σωστό για εσάς.

Ενεργούμε σε αυτό που κάνουμε τόσο μεμονωμένα όσο και ως επιχείρηση, έτσι διατηρούμε μια σαφή εικόνα για το τι υποστηρίζουμε και για ποιο λόγο δραστηριοποιούμαστε.

Το Όραμά μας

Το όραμά μας για το μέλλον βασίζεται σε δύο βασικά συστατικά: Σκοπός και Αξίες. Είναι απλές ιδέες με τεράστιο βάθος - και θα μας κρατήσουν σταθερούς και επικεντρωμένους στη δημιουργία μιας συνεργατικής κουλτούρας, που είναι έτοιμη να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία και να την μετατρέψει σε επιτυχία.

Έχουμε τη φιλοδοξία να είμαστε μία από τις πιο υπεύθυνες επιχειρήσεις και μπορούμε να επιτύχουμε αυτήν τη φιλοδοξία μόνο ζώντας τον σκοπό και τις αξίες μας κάθε μέρα.

Γιατί την Infostep

Τι προτιμάτε; Μια εύκολη επιλογή ή την εταιρεία – συνεργάτη που παρέχει γρήγορη απόδοση επένδυσης και ένα επιμελώς μακροχρόνιας απόδοσης έργο;

Συνεργαστείτε με την Infostep και δείτε πόσο γρήγορα και αποτελεσματικά οι επενδυτικές σας ενέργειες κερδίζουν αποδοτικότητα και βελτιώνουν την ποιότητα και αύξηση της κερδοφορίας σας.


Αριθμός Γ.Ε.Μ.Η. 122583509000

Copyright 2022 Infostep all rights reserved

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

Υπεύθυνη: Τσιμπρίδου Πελαγία
Δ/νση: Π.Ράλλη 231 & Θράκης, Νίκαια
Τ.Κ: 184 50
Τηλ. Κέντρο: 211 850 40 50
Fax: 211 850 59 90
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Υπεύθυνη: Ευαγγελοπούλου Μαρία
Δ/νση: Τρεπέζης 47, Δροσιά
Τ.Κ: 341 00 Χαλκίδα
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.