Skip to main content

Υποστήριξη IT


Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί το γεγονός ότι η τεχνολογία των πληροφοριών είναι η ραχοκοκαλιά για όλες σχεδόν τις επιχειρήσεις στη σύγχρονη εποχή.
Η πρόοδος είναι αδύνατη χωρίς καμία βοήθεια από εταιρείες εξειδικευμένες στην τεχνική υποστήριξη και αναβάθμιση διαφόρων συστημάτων λειτουργίας μίας επιχείρησης οποιουδήποτε μεγέθους.

Αυτό καθιστά σίγουρα τις λύσεις πληροφορικής για οποιοδήποτε μέγεθος επιχείρησης και ιδιαίτερα του λογιστηρίου και της μηχανογράφησης μια εξαιρετική επιχειρηματική ιδέα.

Είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι οι υπηρεσίες πληροφορικής είναι ένα από τα «καυτά κέικ» της βιομηχανίας και της αγοράς σήμερα. Υπάρχει ένας μακρύς κατάλογος υπηρεσιών υποστήριξης πληροφορικής που χρησιμοποιούν πολλές επιχειρήσεις, εταιρείες και άνθρωποι στη σύγχρονη εποχή. Ανεξάρτητα από το εύρος ή το πλαίσιο μιας επιχείρησης, χρειάζονται υπηρεσίες και λύσεις πληροφορικής για να την βοηθήσουν να αναπτυχθεί.

Απαιτείται για την επιχείρησή σας υπηρεσίες πληροφορικής;

Η απάντηση είναι Απολύτως ναι!

Η προσφορά υπηρεσιών πληροφορικής μπορεί να φαίνεται σαν μια συντριπτική και κουραστική εργασία. Αλλά στην πραγματικότητα, με λίγη προσπάθεια και τόνους αφοσίωσης, κάθε επιχείρηση μπορεί να εξελιχθεί με τη βοήθεια της τεχνολογίας και των καινοτόμων διαθέσιμων συστημάτων.

Η Infostep παρέχει:
Αναβάθμιση περιφερειακών συστημάτων για βέλτιστη απόδοση

Κάθε εταιρεία, μεγάλη και μικρή, απαιτεί συνεχείς βελτιώσεις. Οι βελτιώσεις σάς βοηθούν να κλιμακώσετε την επιχείρησή σας, να βελτιστοποιήσετε την εμπειρία των πελατών σας και να επιτρέψετε στους υπαλλήλους να γίνουν πιο παραγωγικοί και ικανοποιημένοι.

Υπηρεσίες ασφάλειας δικτύων για αποφυγή απώλειας δεδομένων

Τα δεδομένα αποτελούν τη ραχοκοκαλιά για κάθε επιχείρηση και εταιρεία.
Αν και, τα δεδομένα είναι ένας πολύτιμος πόρος που γίνεται το επίκεντρο πολλών σημαντικών αποφάσεων, στρατηγικών και επιχειρηματικών σχεδίων δράσης, συνοδεύεται επίσης από τεράστια ευθύνη.

Οι εταιρείες πρέπει να διασφαλίσουν ότι τα δεδομένα τους καθώς και τα δεδομένα που σχετίζονται με τους πελάτες και τους πελάτες τους παραμένουν προστατευμένα ασφαλή. Επομένως, η ασφάλεια δικτύου είναι απαραίτητη και υψηλής σημασίας για κάθε επιχείρηση.

Υποδομές Backup - Υπηρεσίες disaster recovery scenarios

Τα δεδομένα είναι σημαντικά για όλες τις επιχειρήσεις και τις εταιρείες ανεξάρτητα από το πεδίο και το ιστορικό τους. Επομένως, μία από τις υπηρεσίες πληροφορικής με τις υψηλότερες πληρωμές για μικρές επιχειρήσεις είναι η αποθήκευση και διαχείριση δεδομένων.

Η δημιουργία διακομιστών και βάσεων δεδομένων που φιλοξενούν τα δεδομένα της εταιρείας είναι ύψιστης σημασίας.
Δεν αποθηκεύουν μόνο τα δεδομένα, αλλά επίσης διαθέτουν στρατηγικές και τεχνικές που επιτρέπουν την εύκολη και αποτελεσματική πρόσβαση σε αυτά τα αποθηκευμένα δεδομένα. Ως αποτέλεσμα, οι επιχειρήσεις μπορούν να επικεντρωθούν σε άλλους τομείς που χρειάζονται την προσοχή και τις προσπάθειές τους.
Εμείς στην Infostep θα φροντίσουμε για το χειρισμό, τη διαχείριση και την ασφάλεια όλων των δεδομένων.

Υπηρεσίες Virtualization

Η εικονικοποίηση είναι η διαδικασία δημιουργίας μιας εικονικής έκδοσης ενός διακομιστή ή συστήματος υπολογιστή χρησιμοποιώντας λογισμικό και όχι υλικό. Επιτρέπει σε πολλά λειτουργικά συστήματα να λειτουργούν ταυτόχρονα σε ένα μηχάνημα.
H υπηρεσία στοχεύει στη συγκέντρωση διοικητικών εργασιών και στη μείωση του κόστους υλικού, βελτιώνοντας παράλληλα τη λειτουργία της επιχείρησης και το φόρτο εργασίας.
Βασίζεται στην έννοια της κατάτμησης όπου, ένας μοναδικός φυσικός διακομιστής χωρίζεται σε πολλούς λογικούς διακομιστές, οι οποίοι με τη σειρά τους, εκτελούν ανεξάρτητα το λειτουργικό σύστημα και τις εφαρμογές.

Could Services

Οι υπηρεσίες Cloud κερδίζουν δημοτικότητα μεταξύ εταιρειών και επιχειρήσεων με ταχύ ρυθμό. Οι υπηρεσίες Cloud δεν είναι μόνο φιλικές προς τον προϋπολογισμό και οικονομικές, αλλά και εξαιρετικές απόδοσης και απόδοσης. Μέσω των υπηρεσιών Cloud, οι εταιρείες έχουν πρόσβαση σε ό, τι χρειάζονται εν κινήσει. Επιπλέον, τα πρωτόκολλα ασφαλείας και οι στρατηγικές ελέγχου πρόσβασης που εφαρμόζονται μέσω υπηρεσιών cloud είναι πολύ καλύτερα από τις φυσικές τοποθεσίες αποθήκευσης.
Από τη δημιουργία απομακρυσμένων χώρων αποθήκευσης με βάση το Cloud έως τη διαχείριση διακομιστή, οι υπηρεσίες Cloud μπορούν να περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών.
Ανεξάρτητα από τη γεωγραφική διασπορά ή την πολυπλοκότητα της κάθε επιχείρησης, παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες.
Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα ασφαλές, αξιόπιστο, προσαρμόσιμο και επεκτάσιμο, το οποίο όχι μόνο πληροί, αλλά ξεπερνά τους στόχους μετριασμού των κινδύνων του οργανισμού σας.

Διαχειριστείτε τον ψηφιακό σας κίνδυνο

Η Infostep έχοντας βαθιά τεχνογνωσία έχει βοηθήσει επιχειρήσεις διαφορετικών μεγεθών και κλάδων, να διαμορφώσουν και να διαχειριστούν τη στρατηγική τους για την Ασφάλεια Πληροφοριών και τη Διαχείριση Κινδύνων.

Κατανοώντας τις προκλήσεις σας και παραμένοντας πιστοί στις μακροχρόνιες «Βασικές Αξίες» και «Αρχές» της πρόβλεψης των αναγκών σας και προσφέροντας με συνέπεια πρωτοποριακές καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες, έχουμε προσαρμόσει τις «Συμβουλευτικές Υπηρεσίες» για να σας βοηθήσουμε στην αποτελεσματική διαχείριση του ψηφιακού κινδύνου στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού.


Αριθμός Γ.Ε.Μ.Η. 122583509000

Copyright 2022 Infostep all rights reserved

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

Υπεύθυνη: Τσιμπρίδου Πελαγία
Δ/νση: Π.Ράλλη 231 & Θράκης, Νίκαια
Τ.Κ: 184 50
Τηλ. Κέντρο: 211 850 40 50
Fax: 211 850 59 90
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Υπεύθυνη: Ευαγγελοπούλου Μαρία
Δ/νση: Τρεπέζης 47, Δροσιά
Τ.Κ: 341 00 Χαλκίδα
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.